Norit 125 mg 50 tableta

Norit 125 mg 50 tableta

350.618434
Na lageru
9,49 €

9,49 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Norit tablete? Otkrijte prednosti Norit 125mg tableta

Tražite li pouzdano rješenje za proljev i druge probavne probleme? Onda razmislite o Norit tabletama od 125 mg, dobro poznatom i učinkovitom proizvodu posebno osmišljenom za ublažavanje crijevnih tegoba.

Zašto Norit 125mg tablete?

Norit je renomirani brand kada je riječ o liječenju probavnih problema, a Norit tablete od 125 mg jedan su od najpopularnijih proizvoda u njihovoj ponudi. Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste mogli razmisliti o kupnji Norit 125mg tableta:

1. Dokazana učinkovitost

Norit ima dugu povijest korištenja u liječenju proljeva i drugih crijevnih tegoba. Tablete od 125 mg sadrže aktivni ugljen (aktivni ugljen) kao glavni sastojak koji je poznat po svojim upijajućim svojstvima. Može adsorbirati toksine i višak tekućine u crijevima, zgušnjavajući stolicu i smanjujući proljev.

2. Brzo oslobađanje od proljeva

Proljev može biti vrlo neugodan i može dovesti do dehidracije. Norit tablete od 125 mg djeluju brzo na smanjenje učestalosti proljeva i ublažavaju grčeve u trbuhu. To će vam pomoći da se brzo osjećate bolje i nastavite sa svakodnevnim aktivnostima.

3. Pouzdan i pouzdan

Norit je marka od povjerenja koju preporučuju liječnici i ljekarnici. Ima dokazane rezultate u liječenju crijevnih tegoba, a Norit tablete od 125 mg popularan su izbor među onima koji traže učinkovito olakšanje.

Zašto Norit 125 mg tablete?

Norit 125mg tablete mogu biti učinkovite u liječenju različitih probavnih problema, uključujući:

  • Proljev
  • Grčevi u trbuhu
  • Osjećaj nadutosti
  • Nadutost
  • Trovanje hranom

Aktivni ugljen u Norit tabletama ima svojstva upijanja i može vezati toksine i višak tekućine u crijevima, smanjujući crijevne tegobe.

Operacija Norit

Djelovanje Norit 125mg tableta temelji se na sposobnosti aktivnog ugljena da adsorbira toksine i višak tekućine u crijevima. Nakon što aktivni ugljen dođe u dodir s crijevima, veže se za štetne tvari i tekućinu, inkapsulira ih i uklanja iz tijela putem fecesa. To pomaže smanjiti proljev, ublažiti trbušne grčeve i vratiti zdravu funkciju crijeva.

Koja je doza Norit 125mg tableta?

Za Norit 125 mg tablete preporučuje se sljedeće doziranje:

  • Putnički proljev: Uzmite 6-9 tableta odjednom, a najviše 27 tableta dnevno. Rasporedite unos što je moguće ravnomjernije tijekom dana. Uzmite tablete s vodom.
  • U slučaju trovanja: 20 tableta odjednom, ponoviti nekoliko puta u kratkim razmacima. U slučaju trovanja uzeti tablete i odmah pozvati liječnika

Prije uporabe pročitajte upute

Sastav : Aktivna tvar: aktivni ugljen.
Pomoćne tvari: saharoza, LAKTOZA, natrijeva karboksimetilceluloza i magnezijev stearat.

RVG broj: 2043

Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Geactiveerde kool
Merk
Norit
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
50 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti