zaštitna odjeća

Zaštitna odjeća!

Sve u području zaštitne odjeće, direktno dostupno sa zaliha. Možete se sjetiti poznatih brendova kao što su: 3M, Kleenguard, Jackson Safety, CMT itd…

Totalni dobavljač

Isporučujemo sve što je vezano za prehrambenu industriju. Možete misliti na asortiman Vikan, ali i na sve što se tiče higijene toaleta , prve pomoći/reagovanja u hitnim slučajevima i jednokratnog materijala .

Ako naručite do 17:00, sljedeći radni dan kod kuće.

Kupite radni kombinezon? Zaštitni kombinezoni 3M 4510 i 3M 4565

Kada je riječ o sigurnosti na radnom mjestu, bitno je nositi odgovarajuću zaštitnu odjeću. Bilo da radite u industrijskom okruženju, zdravstvenoj skrbi ili laboratoriju, pravi kombinezon može napraviti razliku između sigurnosti i izlaganja potencijalno štetnim tvarima. S toliko mnogo opcija na tržištu, može biti teško napraviti pravi izbor. Ali ne brinite, u ovom detaljnom pregledu usredotočit ćemo se na dva najpouzdanija i najcjenjenija kombinezona na tržištu: 3M 4510 i 3M 4565.

3M 4510: Zaštita od bioloških agenasa

Jedna od primarnih briga u određenim radnim okruženjima je izloženost biološkim agensima. Oni mogu biti štetni i dovesti do raznih zdravstvenih problema. 3M 4510 kombinezon je posebno dizajniran za pružanje zaštite od ovih vrsta tvari. Sukladan je sa standardom EN 14126, što znači da je posebno testiran i odobren za korištenje u okruženjima gdje postoji rizik od izloženosti biološkim tvarima. Odabir kombinezona s ovom specifikacijom daje zaposlenicima i poslodavcima povjerenje da su zaštićeni.

3M 4565: Svestrana zaštita za različita radna okruženja

Za one koji traže svestraniju zaštitu, kombinezon 3M 4565 nudi sve što trebate i više. Ovaj jarko bijeli kombinezon, sa svojim prepoznatljivim crvenim šavovima, nije samo moderan, već je i vrlo funkcionalan.

Različiti standardi zaštite

Kombinezon 3M 4565 zadovoljava širok raspon standarda zaštitne odjeće. Od EN 14126, koji pruža zaštitu od zaraznih agenasa, do EN 1073-2, koji pruža zaštitu od radioaktivne kontaminacije. I to je tek početak. Ovaj kombinezon također je u skladu s normama EN 1149, EN ISO 13688, tip 6 za prskanje tekućine EN 13034 i tip 5 za prašinu EN ISO 13982-1. A za one koji su zabrinuti zbog tekućine u spreju, ovaj kombinezon također zadovoljava normu Type 4 Liquid Spray EN 14605.

Radni kombinezon sa zalijepljenim šavovima i dodatnom zaštitom

Ono što zaista izdvaja ove kombinezone su lijepljeni šavovi. Ovi šavovi smanjuju rizik od curenja kemikalija i čestica prema unutra. To znači da je vjerojatnost izlaganja kože kidanjem ili abrazijom značajno smanjena. Osim toga, kombinezon 3M 4565 pruža zaštitu klase 2 prema EN 1073-2, dodajući dodatni sloj povjerenja.

Naručite svoj radni kombinezon u medcare4u.hr

Ukratko, ako tražite pouzdane i visokokvalitetne zaštitne kombinezone, ne možete pogriješiti s 3M 4510 i 3M 4565. U medcare4u.hr razumijemo važnost sigurnosti na radnom mjestu. Zato nudimo ove vodeće kombinezone po pristupačnoj cijeni. Naručite danas kako biste sebi i vašem timu osigurali zaštitu koju zaslužujete.