maske za lice

Prodajemo samo certificirane proizvode
U slučaju 3-slojnih maski za lice, prodajemo barem i samo tip Mouthmask II ili IIR prema preporuci nizozemskog RIVM-a.

Nemojte se kratiti, nego zaštitite sebe i druge s najboljom kvalitetom. Ovo jednostavno možete kupiti kod nas. Stoga samo kupite najbolju moguću kvalitetu za sebe i svoje zaposlenike i težite optimalnoj zaštiti.
Opskrbljujemo tvrtke, organizacije i pojedince.

Kupujete maske za lice? Učinkovito zaštitite sebe i druge

U svijetu u kojem su važnost zdravlja i higijene važniji nego ikad, maske za lice ključni su faktor. Bez obzira jeste li medicinski djelatnik, radite u industriji ili jednostavno želite zaštititi svoju djecu, pravi izbor maske za lice može napraviti veliku razliku. Dakle, koje su vaše mogućnosti i koje su značajke i prednosti različitih vrsta maski?

IIR maske u plavoj i crnoj boji: standardne, ali učinkovite

Opća pouzdanost IIR maski Maske tipa IIR najčešće su korištena varijanta i nude pristojnu razinu zaštite od prskanja i velikih kapljica. Ove su maske idealne za svakodnevnu upotrebu i dostupne su u različitim bojama poput plave i crne, što ih čini funkcionalnim i elegantnim. Izrađene su od više slojeva tkanine za učinkovito filtriranje čestica, a istovremeno su udobne za nošenje.

Odaberite svoju boju: Plave ili crne IIR maske za lice

Iako je funkcionalnost maske za lice najvažnija, u medcare4u.hr razumijemo da je estetika također važna mnogim ljudima. Zato nudimo IIR maske u plavoj i crnoj boji, tako da možete napraviti izbor koji odgovara vašem osobnom stilu bez kompromisa u pogledu zaštite koju pruža.

FFP1, FFP2 & FFP3 od 3M: Medicinska i industrijska uporaba

FFP1: Minimalna zaštita: FFP1 maske prvenstveno su namijenjene industrijskim uvjetima i pružaju minimalno filtriranje čestica i aerosola. Iako nisu prikladni za zaštitu od virusa, mogu biti korisni u okruženjima s neotrovnom prašinom.

FFP2 & FFP3: Najbolje

FFP2 i FFP3 maske nude višu razinu zaštite i često se koriste u medicinskim i industrijskim okruženjima. FFP3 maske posebno nude najveću zaštitu i preporučuju se za upotrebu u visokorizičnim situacijama kao što su operacijske dvorane. 3M je pouzdana robna marka koja nudi FFP2 i FFP3 maske, gdje su kvaliteta i sigurnost nositelja središnji.

1861, 1862, 1863 3M medicinske maske za lice

3M nudi niz medicinskih maski za lice s različitim specifikacijama. Modeli 1861, 1862 i 1863 posebno su popularni u medicinskim ustanovama zbog svoje dokazane pouzdanosti i razine zaštite. Ove su maske posebno dizajnirane za optimalnu filtraciju i zadovoljavaju stroge zdravstvene standarde.

IIR dječje maske u plavoj i ružičastoj boji: Sigurnost za najmlađe

Prilagođena zaštita za djecu: Djeca očito imaju manja lica i stoga im je potrebna druga vrsta maske za učinkovitu zaštitu. IIR dječje maske dostupne su u veličinama i dizajnu posebno prilagođenim potrebama djece.

Prikladno za škole i vrtiće

Vrlo je važno da su djeca u školama i vrtićima sigurna. IIR dječje maske u plavoj i ružičastoj boji idealne su za ovakva okruženja. Dovoljno su udobne za dulje nošenje i pružaju pristojnu razinu zaštite od širenja klica.

Naručite svoje maske za lice brzo i jeftino u medcare4u.hr!

Odabir prave maske za lice nije samo osobna, već i izuzetno važna odluka. U medcare4u.hr predani smo ponudi široke palete pouzdanih i visokokvalitetnih maski za lice koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama i okolnostima. Bilo da tražite osnovne maske za svakodnevnu upotrebu, specijalizirane maske za medicinsku ili industrijsku primjenu ili dječje maske, imamo ono što trebate. Naši stručnjaci spremni su vas savjetovati pri odabiru najboljeg, kako biste bezbrižno nastavili svoje svakodnevne aktivnosti. Učinkovito zaštitite sebe i druge od mogućih zdravstvenih rizika. Naručite svoje maske za lice sada u medcare4u.hr i iskoristite našu brzu dostavu i pristupačne cijene!