maske za prašinu

Maske za prašinu!

Sve u području zaštitne odjeće, direktno dostupno sa zaliha. Možete se sjetiti poznatih brendova kao što su: 3M, Kleenguard, Jackson Safety, CMT itd…

Totalni dobavljač

Isporučujemo sve što je vezano za prehrambenu industriju. Možete misliti na asortiman Vikan, ali i na sve što se tiče higijene toaleta , prve pomoći/reagovanja u hitnim slučajevima i jednokratnog materijala .

Ako naručite do 17:00 sati, sljedeći radni dan kod kuće.

Kupujete maske za prašinu? Prva linija obrane od industrijskih opasnosti

U industrijskom okruženju postoje mnoge opasnosti koje mogu ugroziti zdravlje radnika, uključujući udisanje štetnih tvari. Maske protiv prašine predstavljaju bitnu barijeru protiv ovih prijetnji i osiguravaju da radnici mogu obavljati svoje dužnosti sigurno i učinkovito. Ali na što biste trebali obratiti pozornost pri odabiru prave maske za prašinu? I zašto su oni tako ključni u određenim profesijama?

Industrijske maske za lice: 3M FFP3 9332 i 3M 9320 FFP2

3M FFP3 9332: Maksimalna zaštita od finih čestica: maska ​​3M FFP3 9332 pruža jednu od najviših razina zaštite od finih čestica, uključujući prašinu, maglu, pa čak i određene viruse. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i naprednoj tehnologiji filtriranja, ova maska ​​pruža gotovo potpunu filtraciju štetnih čestica, a pritom ostaje udobna i prozračna.

3M 9320 FFP2 maska ​​za prašinu: Pouzdana zaštita za svakodnevnu upotrebu

3M 9320 FFP2 maska ​​za prašinu nudi dovoljnu zaštitu za mnoge industrijske primjene. Ova maska ​​je dizajnirana za zaštitu od krutih i tekućih aerosola i osigurava pouzdanu filtraciju štetnih čestica. S laganim i ergonomskim dizajnom, maska ​​9320 prikladna je za dugotrajnu upotrebu bez nelagode.

Zašto maska ​​za prašinu? Zaštita od nevidljivih opasnosti

U industrijskom sektoru radnici su često izloženi širokom rasponu štetnih čestica, uključujući prašinu, pare, plinove, pa čak i biološke agense. Te su čestice često nevidljive golim okom, ali mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme ako se udahnu. Maska za prašinu stvara fizičku barijeru koja sprječava da te čestice uđu u pluća, smanjujući rizik od stanja poput astme, bronhitisa, pa čak i određenih vrsta raka.

Koje profesije trebaju masku za prašinu?

Određena zanimanja nose povećan rizik od izlaganja štetnim česticama. Građevinski radnici, na primjer, često su izloženi prašini od građevinskog materijala. Slikari i zavarivači mogu biti izloženi parama i plinovima koji su štetni za pluća. A u poljoprivredi radnici mogu biti izloženi pesticidima i drugim kemikalijama. U svim tim profesijama i mnogim drugim, maska ​​za prašinu ne samo da se preporučuje, nego se često čak i zakonski obvezuje kako bi se osigurala sigurnost zaposlenika.

3M polumaska ​​s plinom & filter pare

Za radnike izložene plinovima i parama, poput onih u kemijskoj industriji, 3M polumaska ​​s filtrom za plin i paru nudi optimalnu zaštitu. Ova maska ​​pokriva ne samo usta i nos, već i oči, čime pruža potpunu zaštitu od štetnih tvari. Integrirani filtri za plin i paru osiguravaju da se štetne kemikalije filtriraju prije nego što se mogu udahnuti, čime se smanjuje rizik od zdravstvenih problema.

Naručite svoje maske za prašinu brzo i jeftino u medcare4u.hr!

U medcare4u.hr razumijemo koliko je važno imati pravu zaštitu u industrijskom okruženju. Zato nudimo širok raspon maski za prašinu vrhunske kvalitete, uključujući isprobane i provjerene modele tvrtke 3M. Naš stručni tim spreman je savjetovati vas i pomoći vam odabrati masku koja najbolje odgovara vašim specifičnim potrebama. Zaštitite sebe i svoje kolege od nevidljivih opasnosti industrijskog svijeta. Naručite svoje maske protiv prašine već danas u medcare4u.hr i iskoristite našu brzu dostavu i konkurentne cijene!