Rennie anis 24 tablete

Rennie anis 24 tablete

350.628165
Na lageru
3,66 €

3,66 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Rennie tablete za žvakanje anis? Otkrijte prednosti Rennie!

Tražite li olakšanje od žgaravice i probavnih smetnji? Zatim razmislite o tabletama za žvakanje Rennie Anise, dobro poznatom i učinkovitom proizvodu posebno osmišljenom za ublažavanje tegoba s žgaravicama. U ovom tekstu o proizvodu raspravljat ćemo o prednostima Rennie tableta za žvakanje od anisa, zašto to može biti pametan izbor i kako ih nabaviti.

Zašto Rennie tablete za žvakanje od anisa?

Rennie je poznata robna marka kada je riječ o liječenju žgaravice, probavnih smetnji i drugih želučanih tegoba. Rennie Tablete za žvakanje od anisa popularan su izbor, a evo i zašto:

1. Brza rasvjeta

Jedna od glavnih prednosti Rennie tableta za žvakanje od anisa je njihovo brzo djelovanje. Čim uzmete tabletu za žvakanje, aktivni sastojak odmah počinje djelovati na neutralizaciju viška želučane kiseline. Ovo može pružiti trenutno olakšanje od žgaravice i probavnih smetnji.

2. Učinkovita neutralizacija želučane kiseline

Rennie Anis tablete za žvakanje sadrže kombinaciju kalcijevog karbonata i magnezijevog karbonata, koji zajedno djeluju na učinkovitu neutralizaciju želučane kiseline. To smanjuje osjećaj pečenja u prsima i omogućuje vam da ponovno udobno dišete.

3. Zgodan za u pokretu

Rennie Anis tablete za žvakanje praktično su pakirane u praktične vrećice, što ih čini idealnim za u pokretu. Možete ih jednostavno držati u torbi ili džepu, tako da imate brzo osvjetljenje uvijek pri ruci, gdje god se nalazili.

Zašto Rennie Anis tablete za žvakanje?

Rennie Tablete za žvakanje od anisa mogu biti učinkovite u liječenju različitih želučanih tegoba, uključujući:

  • Žgaravica
  • Probavne smetnje
  • Žgaravica
  • Osjećaj nadutosti

Pružaju brzo olakšanje i mogu vam pomoći da se ponovno osjećate ugodno nakon obroka.

Kome odgovara Rennie Anijs?

Rennie tablete za žvakanje od anisa prikladne su za odrasle i adolescente od 12 godina i starije koji pate od žgaravice i probavnih smetnji. Općenito se smatra sigurnim, no važno je ne prekoračiti preporučenu dozu i pažljivo slijediti upute. Ne preporučuje se njegova primjena djeci mlađoj od 12 godina bez konzultacije s liječnikom.

Adolescenti od 12 godina i stariji

Za adolescente i odrasle koji pate od žgaravice, probavnih smetnji i drugih želučanih tegoba, Rennie Anise tablete za žvakanje mogu biti prikladna i učinkovita opcija liječenja. Mogu pružiti brzo olakšanje kako biste se ponovno mogli usredotočiti na svoje dnevne aktivnosti.

Posavjetujte se s liječnikom za mlađu djecu

Za djecu mlađu od 12 godina preporučljivo je posavjetovati se s liječnikom prije primjene Rennie tableta za žvakanje anis. Doziranje i primjenu treba pažljivo prilagoditi dobi i težini djeteta i samo pod liječničkim nadzorom.

Koja je doza Rennie anisa?

Za Rennie tablete za žvakanje od anisa preporučuje se sljedeće doziranje:

Odrasli i djeca starija od 12 godina: žvakati ili sisati 1 - 2 tablete odjednom
(tablete se mogu uzimati bez vode). Po mogućnosti tablete
uzeti jedan sat nakon jela i prije spavanja. U slučaju reklamacije, 1
- Uzimaju se 2 dodatne tablete. Nemojte koristiti više od 11 tableta u 24 sata.

Prije uporabe pročitajte upute

Sastav : Aktivni sastojci: Svaka tableta za žvakanje sadrži aktivne sastojke kalcijev karbonat (680 mg) i magnezijev karbonat (80 mg).
Pomoćne tvari: saharoza, krumpirov i kukuruzni škrob, magnezijev stearat, talk, parafin, aspartam (10 mg), aroma anisa i sladića.

RVG broj: 11907

Merk
Rennie
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Calciumcarbonaat
Proizvođač
Bayer
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
24 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti