Norit Carbomix

Norit Carbomix

350.618433
Na lageru
19,94 €

19,94 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Norit Carbomix? Otkrijte prednosti Norit Carbomixa!

Tražite učinkovito rješenje za akutno trovanje, proljev ili želite kupiti Norit za svog ljubimca? Zatim razmislite o Norit Carbomixu, pouzdanom i snažnom proizvodu poznatom po svojim upijajućim svojstvima i sposobnosti uklanjanja toksina i viška tvari iz gastrointestinalnog trakta.

Zašto Norit Carbomix?

Norit Carbomix je medicinski pripravak ugljika koji se desetljećima koristi za liječenje raznih gastrointestinalnih problema. Evo nekih od glavnih razloga zašto biste mogli razmisliti o kupnji Norit Carbomixa:

1. Snažna svojstva upijanja: Norit Carbomix je poznat po svojim iznimnim svojstvima upijanja. Aktivni sastojak, aktivni ugljen (aktivni ugljen), ima veliku površinu koja može apsorbirati i adsorbirati toksine, štetne tvari i višak plinova. To pomaže u brzom uklanjanju neželjenih tvari iz probavnog trakta.

2. Učinkovito liječenje akutnog trovanja

Jedna od najvažnijih primjena Norit Carbomixa je liječenje akutnih trovanja. Može pomoći neutralizirati i apsorbirati toksine koji su ušli u tijelo, sprječavajući daljnju apsorpciju. To je važan proizvod koji treba imati pri ruci u slučaju trovanja, kako za odrasle tako i za djecu.

3. Olakšanje od proljeva

Norit Carbomix također može biti učinkovit u liječenju proljeva. Može pomoći u smanjenju simptoma proljeva apsorbirajući višak vode i toksina u crijevima. To normalizira konzistenciju stolice i može ublažiti crijevne tegobe.

Za koju dob je prikladan Norit Carbomix?

Norit Carbomix je prikladan za odrasle i adolescente od 12 godina i starije. Važno je pridržavati se točne doze, kako je navedeno u uputi o lijeku ili prema savjetu liječnika ili ljekarnika. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina bez konzultacije s liječnikom.

Djeca od 12 godina i starija

Za adolescente koji pate od akutnog trovanja ili proljeva, Norit Carbomix može biti korisna opcija liječenja. Može pružiti brzo olakšanje od probavnih problema i pridonijeti ponovnom uspostavljanju dobrobiti.

Posavjetujte se s liječnikom za mlađu djecu

Za djecu mlađu od 12 godina savjetuje se savjetovanje s liječnikom prije primjene Norit Carbomixa. Doziranje i primjenu treba pažljivo prilagoditi dobi i težini djeteta i samo pod liječničkim nadzorom.

Koja je doza Losecosan tableta?

  • Za odrasle i djecu stariju od 12 godina: U slučaju akutnog trovanja i predoziranja, sadržaj 1 do 2 bočice Norit Carbomixa treba primijeniti što je prije moguće (= 50-100 g aktivnog ugljena). U slučaju teškog trovanja, nakon prve primjene treba uzeti ili primijeniti dozu od 20 g Norit Carbomixa svakih 4 do 6 sati tijekom nekoliko dana (20 g aktivnog ugljena odgovara približno 160 ml suspenzije). U slučaju ponovljene primjene, bočicu treba ponovno snažno protresti prije uporabe. Suspenziju treba uzeti ili primijeniti oralno (na usta).
  • Za djecu od 4 do 12 godina: U slučaju akutnog trovanja i predoziranja u djece mlađe od 12 godina, ½ bočice treba primijeniti oralno.
  • Za djecu mlađu od 4 godine: Djeci mlađoj od 4 godine prvo treba dati dozu od ¼ bočice, koju treba ponoviti nekoliko puta u dogovoru s liječnikom.

Prije uporabe pročitajte upute

Sastav : Djelatna tvar: biljni aktivni ugljen ('carbo activatus').
Pomoćne tvari: limunska kiselina monohidrat (E330), glicerol (E422) i guma akacije (E414)

RVG broj: 16135

Merk
Norit
Toedieningsvorm
Vloeibaar
Actieve stof
Geactiveerde kool
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 10,00 - €19,99
Količina
1 komad
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti