Buscopan 10 mg 100 tableta

Buscopan 10 mg 100 tableta

350.843680
Na lageru
32,63 €
s PDV-om
29,94 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Buscopan? Otkrijte dobrobiti Buscopan tableta

Tražite li olakšanje od grčeva i bolnih grčeva u području želuca i crijeva? Zatim razmislite o Buscopanu, dokazanom lijeku posebno osmišljenom za liječenje ovih neugodnih simptoma.

Zašto Buscopan tablete?

  • Učinkovito ublažavanje grčeva: Buscopan tablete razvijene su za ublažavanje grčeva i bolnih grčeva u području želuca i crijeva. Aktivni sastojak, skopolamin butil bromid, djeluje izravno na mišiće želuca i crijeva, opušta ih i smanjuje bol. To vam omogućuje brzo oslobađanje od neugodnih simptoma.
  • Dokazani učinak Buscopana: Učinak Buscopana je klinički dokazan i priznat u cijelom svijetu. Pouzdan je izbor za osobe koje pate od grčeva i bolnih grčeva zbog probavnih problema. Buscopan Vam pomaže da nastavite sa svakodnevnim aktivnostima bez smetnji bolova u trbuhu.
  • Brzo djelovanje i dugotrajan učinak: Buscopan tablete djeluju brzo na ublažavanje grčeva i pružaju dugotrajnu učinkovitost. To znači da možete očekivati brzo olakšanje i neko vrijeme biti zaštićeni od neugodnih simptoma. To je korisno rješenje za ljude koji opetovano pate od želučanih i crijevnih tegoba.
  • Siguran za korištenje: Buscopan je siguran za korištenje, ali kao i kod svakog drugog lijeka, mogu se pojaviti nuspojave. Važno je pridržavati se preporučenih doza i prijaviti nuspojave liječniku. U slučaju sumnje ili ozbiljnih nuspojava, uvijek se obratite liječniku.

Za koju dob je prikladan Buscopan?

Buscopan je prikladan za odrasle i djecu od 6 godina. Važno je odrediti točnu dozu prema dobi i tjelesnoj težini djeteta. Prije davanja Buscopana djeci uvijek se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom. Odrasli Za odrasle, Buscopan nudi učinkovit način liječenja grčeva i bolnih grčeva. Bilo da imate problema s probavom, menstrualnim grčevima ili drugim stanjima koja uzrokuju grčeve, Buscopan vam može pružiti olakšanje. Djeca od 6 godina Buscopan je prikladan za djecu od 6 godina, ali doziranje treba pažljivo prilagoditi dobi i težini djeteta. Važno je potražiti liječnički savjet prije davanja Buscopana djeci kako biste bili sigurni da se koristi sigurno i učinkovito.

Sastav Buscopan

Djelatne tvari: Jedna obložena tableta sadrži 10 mg butilskopolamin bromida Pomoćne tvari: kalcijev monohidrogenfosfat (E341), kukuruzni škrob, škrob (topivi), koloidna silicijeva kiselina (E551), vinska kiselina (E334), stearinska kiselina (E570), polividon ( E1201), saharoza (saharoza), talk (E553b), guma arabika (E414), titanijev dioksid (E171), polietilen glikol 6000, karnauba vosak i bijeli vosak

Koja je doza Buscopan tableta?

Odrasli Preporučena doza za odrasle je jedna do dvije obložene tablete tri do pet puta dnevno. Djeca od 6 godina Preporučena doza za djecu od 6 godina je jedna do dvije obložene tablete tri do pet puta dnevno.

RVG broj: 3834

Marka
Buscopan
Toedieningsvorm
Tablet
Djelatna tvar
Butylscopolaminebromide
Proizvođač
Healthypharm
PDV
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Cijena
€ 20,00 - € 29,99
Sadržaj
100 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti