Iberogast tekućina za. probava 20ml

Iberogast tekućina za. probava 20ml

350.902064
Na lageru
8,94 €

8,94 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Iberogast? Otkrijte dobrobiti Iberogast kapi

Tražite li prirodno i učinkovito rješenje za probavne probleme? Zatim razmislite o Iberogastu, provjerenoj biljnoj mješavini koja se već godinama koristi za ublažavanje želučanih i crijevnih tegoba. n.

Zašto Iberogast?

  • Dokazana učinkovitost: Iberogast se temelji na jedinstvenoj kombinaciji devet ljekovitih biljnih ekstrakata. Ova kombinacija je pažljivo formulirana za rješavanje širokog spektra probavnih problema, uključujući bol u želucu, nadutost, nadutost i probavne smetnje. Snažan učinak Iberogasta klinički je dokazan i priznat u cijelom svijetu.
  • Prirodni sastojci: Jedna od glavnih prednosti Iberogasta je to što je potpuno prirodan. To znači da ne morate unositi sintetičke kemikalije ili jake sastojke u svoje tijelo. Biljni ekstrakti u Iberogastu potječu od biljaka i biljaka koje su se stoljećima koristile za liječenje probavnih tegoba.
  • Siguran za korištenje: Iberogast je siguran za korištenje i ima dugu povijest korištenja bez značajnih nuspojava. Prikladan je za odrasle i adolescente od 12 i više godina, što ga čini svestranim izborom za ljude različite dobi. Kada se normalno koristi u preporučenim dozama, nema poznatih zdravstvenih rizika.
  • Kapi s brzim djelovanjem: Iberogast dolazi u obliku kapi, što olakšava mjerenje i uzimanje točne doze. Osim toga, kapi djeluju brzo i učinkovito pa možete brzo osjetiti olakšanje. Zbog toga je Iberogast prikladna opcija, posebno kada patite od akutnih probavnih problema.

Za koju dob je Iberogast prikladan?

Iberogast je prikladan za odrasle i adolescente od 12 godina. Važno je pridržavati se preporučenih doza i biti oprezan kod mlađe djece. Ako ste u nedoumici, uvijek se posavjetujte s liječnikom prije davanja Iberogasta djeci.

Adolescenti od 12 godina

Za adolescente koji pate od probavnih problema Iberogast nudi sigurno i učinkovito rješenje. Prirodni biljni ekstrakti u Iberogastu mogu pomoći u ublažavanju gastrointestinalnih tegoba kako bi mogli nastaviti svoje dnevne aktivnosti bez nelagode.

Sastav Iberogast

Aktivni sastojci: Tekući ekstrakti cvijeta gorke krive, korijena anđelike, lista matičnjaka, ploda kima, biljke češljaka, korijena sladića, cvijeta kamilice, lista paprene metvice, ploda čička Pomoćne tvari: Ekstrakt za sve aktivne sastojke: Etanol 30% (V/ V). Ovaj lijek sadrži 31 % alkohola po volumenu.

Koja je doza Iberogasta?

Odrasli i djeca starija od 12 godina: Ako nije drugačije propisano, uzimati 20 kapi (= 1 ml) tri puta dnevno prije ili tijekom jela s malo tekućine.

RVG broj: 103997

Merk
Iberogast
Toedieningsvorm
Vloeibaar
Proizvođač
Bayer
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
20 ml
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti