Buscopan 10 mg 6 čepića

Buscopan 10 mg 6 čepića

350.843697
Na lageru
8,94 €

8,94 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Buscopan? Otkrijte dobrobiti Buscopan čepića

Tražite li olakšanje od grčeva i bolnih grčeva u području želuca i crijeva? Zatim razmislite o Buscopan čepićima, učinkovitom liječenju za rješavanje ovih neugodnih simptoma.

Zašto Buscopan čepići?

  • Snažno ublažavanje grčeva: Buscopan čepići dizajnirani su za učinkovito ublažavanje grčeva i bolnih spazama u području želuca i crijeva. Aktivni sastojak, skopolamin butil bromid, djeluje izravno na mišiće želuca i crijeva, opušta ih i smanjuje bol. To vam omogućuje brzo oslobađanje od neugodnih simptoma.
  • Dokazani učinak Buscopana: Učinak Buscopana je klinički dokazan i priznat u cijelom svijetu. Pouzdan je izbor za osobe koje pate od grčeva i bolnih grčeva zbog probavnih problema. Buscopan vam pomaže da nastavite sa svojim svakodnevnim aktivnostima bez smetnji od bolova u trbuhu.
  • Brzo djelovanje i dugotrajan učinak: Buscopan čepići brzo djeluju na ublažavanje grčeva i pružaju dugotrajnu učinkovitost. To znači da možete očekivati brzo olakšanje i neko vrijeme biti zaštićeni od neugodnih simptoma. Korisni su u trenucima kada vam treba hitno olakšanje.
  • Manje opterećenje za želudac: Čepići se daju kroz anus i zaobilaze želudac, što ih čini dobrom opcijom za osobe s osjetljivim želučanim stanjima. Ne izazivaju iritaciju želučane sluznice, za razliku od nekih oralnih lijekova. Buscopan čepići ublažavaju grčeve bez dodatnog opterećenja želuca.

Za koju dob je prikladan Buscopan?

Buscopan čepići prikladni su za odrasle i adolescente od 12 godina. Važno je odrediti točnu dozu na temelju dobi i tjelesne težine osobe. Prije davanja Buscopana djeci uvijek se posavjetujte s liječnikom ili ljekarnikom. Odrasli Za odrasle, Buscopan čepići predstavljaju učinkovit način liječenja grčeva i bolnih grčeva. Bilo da imate problema s probavom, menstrualnim grčevima ili drugim stanjima koja uzrokuju grčeve, Buscopan čepići mogu vam pružiti olakšanje. Adolescenti od 12 godina Buscopan čepići prikladni su za adolescente od 12 godina, ali doziranje treba pažljivo prilagoditi dobi i težini osobe. Važno je potražiti liječnički savjet prije davanja Buscopana adolescentima kako biste bili sigurni da se koristi sigurno i učinkovito.

Sastav Buscopan supozitorija

Djelatne tvari: Jedan čepić sadrži 10 mg butilskopolamin bromida.
Aditivi: tvrda mast (witepsol W45)

Koja je doza Buscopan čepića?


Odrasle osobe
Preporučena doza za odrasle je 1 do 2 čepića od 10 mg tri do pet puta dnevno

RVG broj: 03835

Merk
Buscopan
Toedieningsvorm
Zetpil
Actieve stof
Butylscopolaminebromide
Proizvođač
Healthypharm
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
6 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti