Aleve Feminax 275 mg 12 tableta

Aleve Feminax 275 mg 12 tableta

350.814768
Na lageru
5,41 €
s PDV-om
4,96 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Aleve Feminax?

Tražite li učinkovit lijek protiv bolova za ublažavanje menstrualnih bolova? Zatim razmislite o Aleve Feminaxu s naproksen natrijem kao aktivnim sastojkom. Na ovoj stranici proizvoda detaljno ćemo govoriti o tome zašto je Aleve Feminax izvrstan izbor za ublažavanje menstrualne boli, za koju dobnu skupinu je prikladan i zašto vam ovaj proizvod može pomoći da se nosite s ovim specifičnim oblikom boli.

Zašto Aleve Feminax?

Aleve Feminax je posebno razvijen za učinkovito liječenje menstrualne boli. Sadrži naproksen natrij koji pripada skupini nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID). Ovaj lijek nudi nekoliko prednosti koje ga čine popularnim izborom:

Prednosti Aleve Feminax:

  1. Specifično za menstrualne bolove: Aleve Feminax optimiziran je za liječenje menstrualnih bolova, što znači da je usmjeren na ublažavanje ovog specifičnog oblika boli.

  2. Dugotrajno ublažavanje boli: Aleve Feminax je poznat po svom dugotrajnom učinku, što znači da morate rjeđe uzimati dozu kako biste ublažili bol.

  3. Protuupalno: Naproksen natrij ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale koja je često povezana s menstrualnim bolovima.

  4. Brzo djelovanje: Aktivni sastojci Aleve Feminaxa brzo se apsorbiraju u vaše tijelo, omogućujući brzo olakšanje od menstrualnih bolova.

Kako djeluje Aleve Feminax?

Aleve Feminax sadrži naproksen natrij kao aktivni sastojak. Naproksen natrij djeluje tako da inhibira proizvodnju prostaglandina u tijelu. Prostaglandini su kemikalije uključene u bol, upalu i groznicu. Tijekom menstrualnog ciklusa često se proizvodi više prostaglandina, što može dovesti do jakih bolova i grčeva. Smanjenjem proizvodnje prostaglandina, naproksen natrij pomaže u ublažavanju menstrualne boli.

Za koju dob je prikladan Aleve Feminax?

Aleve Feminax je prikladan za odrasle i adolescente od 12 godina i starije. Važno je pridržavati se točne doze kako je navedeno u uputi o lijeku ili prema savjetu liječnika. Prekoračenje preporučene doze može biti štetno za zdravlje.

Prikladno za adolescente od 12 godina

Aleve Feminax mogu sigurno koristiti adolescenti od 12 godina starosti, ali je neophodno doziranje posebno prilagoditi dobi i težini osobe. Obratite se liječniku ili ljekarniku ako imate bilo kakvih pitanja o primjeni Aleve Feminaxa u adolescenata.

Koja je doza Aleve Feminaxa?

Za Aleve Feminax preporučuje se sljedeće doziranje:

Za menstrualne bolove početna doza je 2 tablete. Uzmite tablete na početku krvarenja ili kada se jave bolni grčevi, pod uvjetom da iz iskustva znate da su povezani s nadolazećom menstruacijom. Zatim se po potrebi može uzeti 1 tableta nakon 8-12 sati dok tegobe ne prođu. U starijih osoba i bolesnika s poremećajima funkcije jetre treba primijeniti najnižu moguću učinkovitu dozu. Aleve Feminax za menstrualne bolove 275 ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina.

Spoj:
Djelatne tvari: 275 mg naproksen natrija po tableti
Pomoćne tvari: mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, polivinilpirolidon, talk, polietilenglikol 8000, titanijev dioksid (E171), hipromeloza (E464) i indigokarmin (E132)

RVG broj: 09006

Marka
Aleve
Toedieningsvorm
Tablet
Djelatna tvar
Naproxen
Proizvođač
Bayer
PDV
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Cijena
€ 0,00 - € 9,99
Sadržaj
12 Stuks
5002 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti