Aleve Classic 220 mg 12 tableta

Aleve Classic 220 mg 12 tableta

350.879196
Na lageru
3,44 €

3,44 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Aleve Classic?

Tražite li snažan lijek protiv bolova koji pruža dugotrajno olakšanje za različite vrste bolova? Zatim razmotrite Aleve Classic s naproksen natrijem kao aktivnim sastojkom.

Zašto Aleve Classic?

Aleve Classic je lijek protiv bolova koji sadrži naproksen natrij koji pripada skupini nesteroidnih protuupalnih lijekova (NSAID). Ovaj lijek nudi nekoliko prednosti koje ga čine popularnim izborom:

Prednosti Aleve Classic:

  1. Dugotrajno ublažavanje boli: Aleve Classic poznat je po dugotrajnom djelovanju, što znači da je potrebno rjeđe uzimati dozu za ublažavanje boli.

  2. Protuupalno: Naproksen natrij ima protuupalna svojstva i može pomoći u smanjenju upale, što pomaže u smanjenju boli i oteklina.

  3. Snižavanje vrućice: Osim ublažavanja boli, Aleve Classic također pomaže u smanjenju vrućice, što ga čini prikladnim za osobe s vrućicom.

  4. Široka primjena: Aleve Classic može se koristiti za liječenje različitih vrsta boli, uključujući glavobolju, bolove u mišićima, bolove u zglobovima, menstrualne bolove i zubobolju.

  5. Brzo djelovanje: Aktivni sastojci Aleve Classica brzo se apsorbiraju u vaše tijelo, pružajući brzo olakšanje od boli i nelagode.

Kako djeluje Aleve Classic?

Aleve Classic sadrži naproksen natrij kao aktivni sastojak. Naproksen natrij djeluje tako da inhibira proizvodnju prostaglandina u tijelu. Prostaglandini su kemikalije uključene u bol, upalu i groznicu. Smanjenjem proizvodnje prostaglandina, naproksennatrij pomaže smanjiti bol, upalu i vrućicu.

Za koju dob je Aleve Classic prikladan?

Aleve Classic je prikladan za odrasle i adolescente od 12 godina i starije. Važno je pridržavati se točne doze kako je navedeno u uputi o lijeku ili prema savjetu liječnika. Prekoračenje preporučene doze može biti štetno za zdravlje.

Prikladno za adolescente od 12 godina

Aleve Classic mogu sigurno koristiti adolescenti od 12 godina starosti, ali je neophodno doziranje prilagoditi specifičnoj dobi i težini osobe. Obratite se liječniku ili ljekarniku ako imate bilo kakvih pitanja o primjeni Aleve Classica u adolescenata.

Koja je doza Aleve Classica?

Za Aleve Classic preporučuje se sljedeće doziranje:

  • Odrasli: Ne uzimajte više od 3 tablete dnevno (24 sata). Općenito, dovoljna je 1 tableta svakih 8 do 12 sati. Može se uzeti početna doza od 2 tablete, a ako tegobe potraju, još jedna tableta nakon 12 sati.
  • Djeca od 12 godina s tjelesnom težinom većom od 40 kg: Maksimalno 1 tableta odjednom. Nemojte uzimati više od 2 tablete dnevno (24 sata) u razmaku od 12 sati. Ne koristiti kod djece tjelesne težine manje od 40 kg.
  • Starije osobe iznad 65 godina: Ne uzimajte više od 2 tablete u 24 sata.

Spoj:
Djelatne tvari: 220 mg naproksen natrija po tableti
Pomoćne tvari: povidon, mikrokristalna celuloza, talk, magnezijev stearat, pročišćena voda, suspenzija za oblaganje (sadrži bojila E171 i E132)

RVG broj: 19630

Merk
Aleve
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Naproxen
Proizvođač
Bayer
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
12 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti