Zovirax herpes krema 2 grama

Zovirax herpes krema 2 grama

350.931346
Na lageru
9,96 €

9,96 € bez PDV-a

 

Kupiti Zovirax kremu od herpesa? Otkrijte prednosti i primjene

Tražite li učinkovito rješenje za herpes? Zatim razmislite o Zovirax kremi protiv herpesa, snažnoj antivirusnoj kremi koja pruža olakšanje od izbijanja herpesa. U ovom tekstu o proizvodu raspravljamo o tome zašto i kada biste trebali razmotriti Zovirax kremu protiv herpesa i koje prednosti nudi za brzo i učinkovito liječenje herpesa.

Zašto i kada Zovirax herpes krema?

Zovirax krema protiv herpesa neophodan je proizvod u vašem ormariću s lijekovima iz sljedećih razloga:

1. Učinkovit antivirusni učinak

Jedno od najvažnijih svojstava Zovirax kreme protiv herpesa je učinkovito antivirusno djelovanje. Sadrži aktivni sastojak aciklovir koji se bori protiv herpes simplex virusa i sprječava njegovo širenje. To ga čini idealnim za liječenje herpesa na usnama (herpes labialis).

2. Olakšanje za afte

Zovirax krema protiv herpesa pruža brzo olakšanje od herpesa. Smanjuje svrbež, žarenje, bol i otekline povezane s izbijanjem herpesa, omogućujući vam da brzo osjetite ugodu.

3. Ubrzava proces ozdravljenja

Osim što ublažava simptome, Zovirax krema protiv herpesa ubrzava proces zacjeljivanja herpesa. Pomaže smanjiti trajanje izbijanja tako da brže možete ponovno dobiti zdrave usne.

4. Praktična cijev

Zovirax krema protiv herpesa dolazi u praktičnoj tubi koja lako stane u torbu ili džep. To ga čini praktičnim za korištenje u pokretu tako da možete brzo reagirati na izbijanje herpesa.

Prednosti Zovirax kreme protiv herpesa

Evo najvažnijih prednosti Zovirax kreme protiv herpesa u pregledu:

  • Učinkovit antivirusni učinak
  • Olakšanje za afte
  • Ubrzava proces ozdravljenja
  • Praktična cijev za u pokretu
  • Pouzdan i provjeren

Kada koristiti kremu od herpesa Zovirax?

Razmotrite korištenje Zovirax kreme protiv herpesa u sljedećim situacijama:

  • Izbijanje herpesa: Nanesite Zovirax kremu protiv herpesa na zahvaćene usne kod prvih znakova izbijanja herpesa, kao što su svrbež, trnci ili crvenilo. Ponovite ovo nekoliko puta dnevno prema preporučenoj dozi.

Koja je doza Zovirax herpesa?

Sljedeća doza se preporučuje za Zovirax herpes na usnama:

Odrasli i djeca: Čim se pojave simptomi, uzmite Zovirax 5 puta dnevno, u razmacima od 4 sata.
Nanesite kremu od herpesa. Noću ne morate nanositi kremu.
Liječenje treba nastaviti 4 dana. Ako nakon deset dana od početka liječenja nije potpuno ozdravljenje, savjetuje se konzultirati liječnika.
Ako opetovano patite od teških afti, preporučuje se da se obratite svom liječniku.

Upute za korištenje
Nanesite Zovirax kremu protiv herpesa tako što ćete iz tube ili pumpice istisnuti malo kreme na vrh prsta i zatim je nanijeti na zahvaćena područja. Zahvaćeni dijelovi su oni dijelovi, uključujući i usne, gdje je infekcija aktivna, odnosno gdje će se pojaviti ili su se već pojavili mjehurići.
- Kako biste spriječili prijenos virusa na druge dijelove tijela (npr. oči) ili na druge osobe (npr. poljupcem), važno je izbjegavati dodirivanje mjehurića što je više moguće i oprati ruke prije i nakon uporabe. nakon dodirivanja mjehurića. Slijedite ove upute osim ako vam liječnik nije drugačije savjetovao

Prije uporabe pročitajte upute

Sastav : Djelatna tvar: Jedan gram kreme sadrži 50 mg aciklovira.
Pomoćne tvari: propilen glikol, vazelin, cetostearilni alkohol, tekući parafin, poloksamer 407, natrijev lauril sulfat, glicerol monostearat, makrogol stearat 100, dimetikon 20 i pročišćena voda.

RVG broj: 19078

Merk
Zovirax
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Aciclovir
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
2 gram
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti