Strepfen menta & trešnja sprej za...

Strepfen menta & trešnja sprej za grlo 15 ml

350.951189
Na lageru
9,96 €

9,96 € bez PDV-a

 

Želite kupiti Strepfen sprej za grlo?

Tražite li olakšanje za bolno grlo? Zatim razmislite o Strepfen spreju za grlo s flurbiprofenom kao aktivnim sastojkom.

Zašto Strepfen sprej za grlo?

Strepfen sprej za grlo posebno je razvijen za ublažavanje boli i upale u grlu. Ovaj sprej za grlo sadrži flurbiprofen, nesteroidni protuupalni lijek (NSAID) koji učinkovito smanjuje bol i upalu u grlu. Evo nekih prednosti Strepfen spreja za grlo:

Prednosti Strepfen spreja za grlo:

  1. Ciljano ublažavanje grla: Strepfen sprej za grlo dizajniran je za izravno nanošenje na nadraženo grlo, pružajući učinkovito i ciljano olakšanje grla.

  2. Protuupalno: Flurbiprofen ima snažna protuupalna svojstva, koja mogu pomoći u smanjenju upale u grlu koja često prati upalu grla.

  3. Dugotrajno djelovanje: Strepfen sprej za grlo pruža dugotrajno olakšanje, što znači da morate rjeđe uzimati doze kako biste kontrolirali grlobolju.

  4. Brza apsorpcija: Aktivni sastojci Strepfen spreja za grlo brzo se apsorbiraju u tkivo grla, što rezultira brzim ublažavanjem boli i iritacije.

Kako djeluje Strepfen sprej za grlo?

Strepfen sprej za grlo sadrži flurbiprofen, NSAID koji smanjuje bol i upalu inhibiranjem proizvodnje prostaglandina. Prostaglandini su tvari u tijelu koje su uključene u upalne reakcije i bol. Smanjenjem proizvodnje prostaglandina, flurbiprofen pomaže smanjiti upalu i bol u grlu.

Za koju dob je pogodan Strepfen sprej za grlo?

Strepfen sprej za grlo prikladan je za odrasle osobe starije od 18 godina. Važno je pridržavati se preporučene doze kako je navedeno u uputi o lijeku ili prema savjetu liječnika. Prekoračenje preporučene doze može biti štetno za zdravlje.

Koja je doza Strepfen spreja za grlo?

Za Strepfen sprej za grlo od 15 ml preporučuje se sljedeće doziranje:

Jedna doza od 3 spreja u stražnji dio grla svaka 3 do 6 sati prema potrebi. Upotrijebite najviše 5 doza u 24 sata.

Prije uporabe pročitajte upute

spoj :
Djelatne tvari: Jedna doza (3 spreja) sadrži 8,75 mg flurbiprofena,
ekvivalentno 16,2 mg/ml flurbiprofena.
Pomoćne tvari: betadex, dinatrijev fosfat dodekahidrat, limunska kiselina monohidrat, metilparahidroksibenzoat (E218), propilparahidroksibenzoat (E216), natrijev hidroksid, aroma mente (sadrži aromu(e), propilenglikol (E1520) i gliceroltriacetat (triacetin)
(E1518)), aroma trešnje (sadrži aromatične tvari, pripravke arome, propilen glikol (E1520) i vodu), N-2,3-trimetil-2-izopropilbutanamid, natrijev saharin, hidroksipropil betadex i pročišćeni voda.

RVG broj: 114130

Merk
Strepfen
Toedieningsvorm
Spray
Actieve stof
Flurbiprofen
Proizvođač
ReckittBenckiser HC
BTW
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Vrijednost
€ 0,00 - € 9,99
Količina
15 ml
5001 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti