Rennie bez šećera 36 tableta

Rennie bez šećera 36 tableta

350.866261
Na lageru
5,41 €
s PDV-om
4,96 € bez PDV-a

 

Želite li kupiti Rennie Sugar Free? Otkrijte prednosti Rennie Sugar Free!

Patite li od žgaravice i tražite rješenje bez šećera za ublažavanje želučanih tegoba? Zatim razmislite o Rennie Sugar Free, dobro poznatom i učinkovitom proizvodu posebno osmišljenom za smanjenje pritužbi na žgaravicu bez dodanih šećera.

Zašto Rennie bez šećera?

Rennie je robna marka kojoj se vjeruje kada je riječ o liječenju želučanih problema, a Rennie Sugar Free jedan je od njihovih popularnih proizvoda. Evo nekoliko ključnih razloga zašto biste mogli razmisliti o kupnji Rennie Sugar Free:

1. Učinkovito ublažavanje žgaravice

Jedna od glavnih prednosti Rennie Sugar Free je njegovo učinkovito ublažavanje žgaravice. Aktivni sastojci u Rennie Sugar Free brzo djeluju na neutralizaciju viška želučane kiseline, omogućujući vam da brzo osjetite olakšanje nakon uzimanja tablete.

2. Alternativa bez šećera

Rennie Sugar Free je posebno dizajniran za ljude koji su svjesni šećera ili koji slijede dijetu bez šećera. Ne sadrži dodane šećere i još uvijek nudi jednako brzo olakšanje od žgaravice kao i obične Rennie tablete.

3. Praktične tablete za žvakanje

Rennie Sugar Free dostupan je u obliku praktičnih tableta za žvakanje. To ih čini jednostavnim za uzimanje, bez potrebe za vodom. Možete ih uzeti odmah nakon pojave simptoma žgaravice kako biste dobili brzo olakšanje.

Zašto Rennie bez šećera?

Rennie bez šećera može biti učinkovit u liječenju raznih želučanih tegoba, uključujući:

  • Žgaravica
  • Žgaravica
  • Probavne smetnje
  • Tegobe u želucu nakon jela

Pruža brzo i učinkovito olakšanje, tako da možete ponovno udobno disati i uživati u obrocima.

Prednosti Rennie Sugar Free

Evo najvažnijih prednosti Rennie Sugar Free u pregledu:

  • Brzo oslobađanje od žgaravice
  • Alternativa bez šećera za potrošače koji paze na šećer
  • Praktične tablete za žvakanje za jednostavno uzimanje
  • Učinkovita neutralizacija viška želučane kiseline

Koja je doza Rennie bez šećera?

Za Rennie tablete za žvakanje bez šećera preporučuje se sljedeće doziranje:

Odrasli i djeca starija od 12 godina: žvakati ili posisati 1-2 tablete odjednom (tablete se mogu uzimati bez vode). Poželjno je da tablete uzimate jedan sat nakon obroka i prije spavanja. U slučaju pritužbi, u međuvremenu se mogu uzeti 1-2 dodatne tablete. Nemojte koristiti više od 11 tableta u 24 sata. Ako simptomi potraju dulje od 14 dana, posavjetujte se s liječnikom kako biste isključili moguću ozbiljnu bolest. Izbjegavajte dugotrajnu upotrebu. Nije prikladno za djecu mlađu od 12 godina.

Prije uporabe pročitajte upute

Sastav : Aktivni sastojci: Svaka tableta za žvakanje sadrži aktivne sastojke kalcijev karbonat (680 mg) i magnezijev karbonat (80 mg).
Pomoćne tvari: sorbitol (E 420) 400 mg, krumpirov škrob 13 mg, preželatinizirani kukuruzni škrob 20 mg, magnezijev stearat 10,7 mg, talk 35,5 mg, tekući parafin 5 mg, aroma 'menthe de jardin' 10 mg i natrijev saharinat 0,8 mg

RVG broj: 15880

Toedieningsvorm
Tablet
Djelatna tvar
Calciumcarbonaat
Marka
Rennie
Proizvođač
Bayer
PDV
9%
Vrijeme isporuke
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Cijena
€ 0,00 - € 9,99
Sadržaj
36 Stuks
5000 Artikli

Možda će Vam se i ovo svidjeti